Bedwantsen bestrijden! Effectieve bestrijding door eerst te lokaliseren

met opsporing door de speurhonden van Eurodogs

Bedwantsen bestrijden

Voorkom de verspreiding van bedwantsen

Vermoed u bedwantsen? Kom snel in actie en zorg dat de bedwantsen zich niet verder verspreiden. In hotels is de kans op bedwantsen groot. Pak het probleem zo snel mogelijk aan wanneer u bedwantsen vermoed in uw hotel, bedrijfspand of woning.

Direct bedwantsen opsporen om snel en effectief te kunnen bestrijden? Bel naar: 085 – 00 35 000

Voordat u bedwantsen kunt bestrijden is het voor u en de bestrijder prettiger om de exacte locatie te weten. De speurhonden van Eurodogs zijn gespecialiseerd en getraind in het opsporen van bedwantsen. Zij geven gericht en precies aan waar de bedwantsen zich bevinden. Dit is voor u een stuk voordeliger omdat u niet direct uw hele hotel, bedrijfspand of woning hoeft te ontruimen en dit scheelt u tevens een hoop kosten en overlast! Na het lokaliseren kan op een gerichte manier begonnen worden met de bestrijding van de bedwantsen.

Bedwantsen opsporen
bedwantsen opsporen
bedwantsen opsporen

Direct informatie of een vrijblijvende offerte?

Effectief Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden is het meest effectief als dit op professionele wijze gebeurd. Nadat de speurhonden van Eurodogs de bedwantsen hebben opgespoord en gelokaliseerd, kan er begonnen worden met de bestrijding. Het is verstandig om dit over te laten aan vakkundige bestrijdingsbedrijven, omdat bedwantsen hardnekkig te verwijderen zijn. De beste en meest milieuvriendelijke manier om de bedwantsen te bestrijden is door toepassing van hete lucht en stoom. Doordat er met deze bestrijdingsmethode geen gebruik wordt gemaakt van chemische middelen, komt uw gezondheid niet in gevaar.

Bedwantsen bestrijden met hitte en stoom

Bedwantsen bestrijden kosten met hete lucht en stoom is daarnaast niet schadelijk voor het meubilair in het interieur. Deze manier van bestrijden verzekert u ervan dat de bedwants volledig wordt uitgeroeid. Zowel de volwassen exemplaren als de eitjes van de bedwantsen kunnen op deze manier effectief bestreden worden. Wetenschappelijk onderzoek toont zelfs aan dat veel bedwantsen resistent zijn voor chemische bestrijdingsmiddelen. Dit ongedierte laat zelfs onzichtbare sporen achter welke niet altijd meegenomen worden tijdens een chemische bestrijding.

Bedwantsen opsporen

Dit resulteert in een nieuwe cyclus waardoor u binnen uw woning of hotel hinder blijft ondervinden van bedwantsen. Bedwantsen bestrijden heeft in de eerste plaats een gerichte opsporing nodig. Dit geldt niet alleen voor de levensvatbare bedwants, maar ook voor de eitjes die achtergelaten worden. Als u bedwantsen gericht wilt laten opsporen door speurhonden staat Eurodogs dan ook graag voor u klaar.

Opsporen en bestrijding bedwantsen kosten

De kosten van een bedwantsen speurhond zijn erg afhankelijk van de situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij een prijsindicatie kunnen geven aan de hand van de voorgelegde situatie. Ook kunnen wij u meer vertellen over de kosten van de bestrijding van de bedwantsen.

Bedwantsen bestrijden kosten

Gericht Bedwantsen bestrijden met een bedwantsen hond

Eurodogs draagt effectief bij aan het gericht opsporen van bedwantsen. Op deze manier kan er overgegaan worden tot gerichte bestrijding. Met ruim 35 jaar ervaring in het vak is Eurodogs een zelfstandige en onafhankelijke dienstverlener. Onze opsporingsdiensten zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Om bedwantsen effectief te kunnen bestrijden werken we ook samen met bestrijdingsbedrijven. Als partner zet Eurodogs haar bedwantsen honden in, waarna een gerichte bestrijding plaats kan vinden. Daarnaast ontvangt u als hoteleigenaar een certificaat als u pand vrij is van bedwantsen.

Zo kunt u uw gasten en bezoekers laten weten dat uw ruimte vakkundig gecontroleerd is op de aanwezigheid van bedwantsen. De speurhonden van Eurodogs voeren een perfecte detectie en lokalisatie uit. Bedwantsen bestrijden kosten kan op deze manier gericht plaatsvinden. Dit heeft als voordeel dat er kostenefficiënt te werk kan worden gegaan. Door de gerichte bestrijding hoeft alleen de besmette plaats behandeld te worden. De speurhonden van Eurodogs geven dan ook duidelijk aan waar er zich wel of geen bedwantsen of eitjes bevinden.

Met de bedwantsen hond van Eurodogs bespaart u dus niet alleen op de kosten, maar ook op tijd en overlast. Neem vrijblijvend contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze diensten. Naast speurhonden voor bedwantsen bent u bij ons ook aan het juiste adres als u gebruik wilt maken van drugshonden. Met onze explosievenhonden laat uw uw terrein of voertuig effectief controleren op de aanwezigheid van vuurwapens of explosieven.

Bel ons op 085-0035000 of mail naar info@eurodogs.eu voor meer informatie of vul bovenstaand contactformulier in.

Direct Contact

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze diens

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt