Bedwantsen bestrijden een stuk voordeliger

met opsporing door de speurhonden van Eurodogs

Bedwantsen bestrijden

Voorkom verspreiding bedwantsen

In hotels is de kans op bedwantsen groot. Wanneer zich bedwantsen in uw hotel, bedrijfspand of woning bevinden is snelle bedwantsen bestrijding vereist. U wilt niet dat de bedwantsen zich onnodig verspreiden.

Direct bedwantsen opsporen om snel en effectief te kunnen bestrijden? Bel naar: 085 – 00 35 000

Voordat u bedwantsen kunt bestrijden is het voor u en de bestrijder prettiger om de exacte locatie te weten. De speurhonden van Eurodogs zijn gespecialiseerd en getraind in het opsporen van bedwantsen. Zij geven gericht en precies aan waar de bedwantsen zich bevinden. Dit is voor u een stuk voordeliger omdat u niet direct uw hele hotel, bedrijfspand of woning hoeft te ontruimen en dit scheelt u tevens een hoop kosten en overlast!

Bedwantsen bestrijden in drie stappen

  1. Opsporen

Wanneer het vermoeden is dat er bedwantsen aanwezig zijn in uw hotel, bedrijfspand of woning is het zaak om direct actie ondernemen en Eurodogs in te schakelen! De speurhonden van Eurodogs geven precies aan waar de bedwantsen zich bevinden.

  1. Bestrijden

Hierna is het zaak om een gespecialiseerde bedwantsen bestrijder in te schakelen. Eurodogs werkt voor zowel particulieren en bedrijven als voor bestrijdingsdiensten. Wij kunnen u daarom in contact brengen met gespecialiseerde bedwantsen bestrijders waardoor u direct actie kunt ondernemen en de bedwantsen kunt laten bestrijden.

  1. Schoon!

Nadat uw hotel of bedrijfspand als schoon wordt verklaard geeft Eurodogs een speciaal certificaat af. Dit certificaat stelt uw gasten of werknemers op de hoogte. Laat daarom regelmatig uw hotel of bedrijfspand controleren!

Meer informatie over het certificaat? Neem gerust contact met ons op!

Kies Eurodogs, kies voor open en eerlijk onderzoek

Wanneer u Eurodogs inschakelt voor het opsporen van bedwantsen, mag u tijdens het onderzoek altijd aanwezig zijn. Eurodogs voert altijd eerlijk en open onderzoek uit. Wij zijn onafhankelijk en adviseren u ook onafhankelijk over de bestrijding. We bestrijden namelijk niet zelf.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct informatie of een vrijblijvende offerte?

Direct Contact

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze diens

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt