Bedwantsen bestrijden?

Eerst lokaliseren met een Eurodogs speurhond!

Bedwantsen vinden met een speurhond

Heeft u last van bedwantsen in uw hotel of woning?

Wilt u bedwantsen opsporen? Bewantsen opsporen doet u met een Eurodogs speurhond. Wanneer u last heeft van bedwantsen is snelle behandeling vereist! Bespaar veel kosten door eerst de bedwantsen te lokaliseren, zodat deze lokaal bestreden kunnen worden en niet het gehele pand ontruimd hoeft te worden. Wilt u direct bedwantsen opsporen? Bel: 085 – 00 35 000

Eurodogs beschikt over speurhonden die zijn getraind en gespecialiseerd in het deskundig opsporen van bedwantsen. Zij kunnen gericht en met precisie de bedwantsen opsporen. U kunt zo gericht de bedwantsen bestrijden en u voorkomt dat bedwantsen zich zullen verspreiden.

Het voordeel van bedwantsen opsporen met speurhond is dat de hond nauwkeurig aangeeft waar de bedwantsen zich bevinden. Zo hoeft u niet direct uw hele hotel of woning te ontruimen waneer de bedwantsen zich in een aantal kamers bevinden. Dit scheelt u kosten en overlast!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees hier meer over bedwantsen herkennen en bedwantsen beten

bedwantsen opsporen
bedwantsen opsporen
Bedwantsen opsporen

Direct informatie of een vrijblijvende offerte?

Bedwantsen bestrijden met hitte of stoom

Bedwantsen kunnen uitsluitend vernietigd worden met hulp van professionele bestrijdingsbedrijven. Het zijn erg hardnekkige beestjes waardoor het haast onmogelijk is om de bedwantsen zelf te bestrijden. Professionele bedrijven werken met hete lucht of stoom als bestrijdingsmethoden. Deze twee bestrijdingsmethoden geven de garantie dat alle bedwantsen worden uitgeroeid. Daarnaast zijn deze methoden vriendelijk voor uw gezondheid, het milieu en uw interieur.

Het is wetenschappelijk bewezen dat giftige bestrijdingsmiddelen niet altijd werken. Op de eerste plaats omdat veel bedwantsen hier resistent voor zijn geworden. Daarnaast laten bedwantsen een onzichtbaar spoor achter, waar ze later weer over heen lopen. Als dat spoor niet in aanraking komt met de plek waar het gif is gespoten, komen de bedwantsen hier ook niet mee in aanraking en gaan ze niet dood. Tevens is het hierbij dus van groot belang dat de bedwantsen gericht worden opgespoord.

Bedwantsen direct opsporen zodat u deze kunt laten bestrijden? Neem contact met ons op!

Kosten

De kosten van een Eurodogs speurhond voor het opsporen van bedwantsen zijn afhankelijk van de situatie. Neem contact met ons op zodat wij je een prijsindicatie kunnen geven aan de hand van de situatie.

bedwantsen-speurhonden-bestrijden-1024×1024-2

Efficiënt bestrijden mogelijk door Eurodogs

Onze bedwantsenhonden geven de specifieke ruimte en plaats aan waar bedwantsen of bedwantseneitjes zich wél en waar ze zich juist niet bevinden. Dat maakt zeer gerichte bestrijding mogelijk. Hierdoor moet alleen de betreffende kamer of ruimte worden behandeld en hoeft u niet het hele pand te ontruimen. Zonder de inzet van bedwantshonden dient altijd het gehele pand te worden behandeld. Dit maakt de bestrijding onnodig duurder. Met Eurodogs bespaard u dus onnodige kosten en overlast.

Huurt u Eurodogs in voor het opsporen van bedwantsen, dan mag u tijdens het onderzoek van onze hond en zijn geleider altijd aanwezig zijn. Wij zoeken altijd met twee honden. Zo kunt u als klant zelf zien dat de eerste hond dezelfde plaats aanwijst als de tweede hond en Eurodogs zo een eerlijk en open onderzoek uitvoert.

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!

Eurodogs: zelfstandig en onafhankelijk

Eurodogs heeft al meer dan 35 jaar ervaring en werkt voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Daarnaast werkt Eurodogs ook voor bestrijdingsbedrijven die bedwantsen verdelgen. Eurodogs is een zelfstandige en onafhankelijke dienstverlener.

‘Vrij van bedwantsen’-certificaat na onderzoek Eurodogs

Eurodogs geeft – als er geen bedwantsen zijn gevonden – een speciaal certificaat af. Dit certificaat kunt u bij de ingang of receptie van uw hotel ophangen om uw gasten of klanten hiervan op de hoogte te stellen. Laat daarom uw hotel of bedrijfspand regelmatig op bedwantsen controleren. De bedwantsenhond van Eurodogs biedt u maximale zekerheid. U bespaart hiermee tevens op extra kosten en overlast doordat u de bedwantsen direct gericht kunt bestrijden.

Meer informatie over het certificaat? Neem gerust contact met ons op!

Alles over bedwantsen

Wat is een bedwants?

De bedwants is een stekend insect dat zich graag in (de buurt van) ons bed verstopt om in het donker toe te slaan. Het is een parasiet die leeft van het bloed van mens en dier. De steken van bedwantsen lijken op muggenbulten en jeuken.

Waar zitten bedwantsen?

Bedwantsen worden ook wel wandluizen, wants of bedbugs genoemd. Ze komen voor op plaatsen waar mensen dicht op elkaar leven: in grote steden, vooral in hotels, vakantieparken, opvangcentra, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en studentenhuizen. Maar ook in vliegtuigen en op schepen en…in particuliere woningen. Doordat de mens steeds mobieler is, verspreiden bedwantsen zich in hoog tempo over de wereld. Ze liften mee in de bagage en kleding.

Hoe herken je de aanwezigheid van bedwantsen?

Jeukende bulten op de huid, een klein beetje bloed of zwartbruine vlekjes op lakens en een muffe amandelachtige geur kunnen van bedwantsen afkomstig zijn. Alleen als het er heel veel zijn is die geur te ruiken. Verder zijn deze parasieten voor mensen lastig te herkennen. U voelt ze niet bijten. Volwassen bedwantsen zijn met ca. 5 mm te zien, maar een witte nimf (jong) van 1tot 3 mm is moeilijk te zien. Jonge bedwantsen en eitjes zijn helemaal niet zichtbaar.

Direct Contact

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze diens

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt