Vermoedt u opzet bij brand?

de speurhonden van Eurodogs geven uitsluitsel!

Brandversnellende stoffen opsporen

Brandonderzoek door speurhonden

Brandversnellers opsporen met speurhonden. Het kan voorkomen dat er onderzoek nodig is na een brand. Is er sprake van opzet geweest? Onze brandhonden kunnen dat voor u uitsluiten. Onze speurhonden zijn getraind op het vinden van brandversnellende stoffen. De speurhonden en geleiders van Eurodogs worden volledig opgeleid en halen voor dat zij aan het werk mogen de benodigde certificaten. Elke twee jaar laten wij onze speurhonden en geleiders hercertificeren. Met Eurodogs bent u zeker van een ervaren en gespecialiseerde partner in het opsporen van brandversnellers.

 

Ondersteuning politie en verzekeringsmaatschappijen

Eurodogs ondersteunt chemisch brandonderzoek van de politie of verzekeringsmaatschappij om brandversnellers op te sporen. Vanwege ons specialisme en de ervaring die wij hebben zijn wij een uitstekende partij hiervoor. Daarnaast kunnen onze speurhonden ook preventief onderzoek doen naar ontbrandbare stoffen in bagage en lading, voertuigen, bagageruimten, vrachtruimten en gecombineerde bagage- en vrachtruimten in vliegtuigen en schepen. Ook hier worden de speurhonden van Eurodogs regelmatig voor ingezet. Lees hier meer over het inzetten van speurhonden voor explosieven.

Controle met brandhonden

Brandversnellende stoffen zoals benzine, terpentine en lampenolie kunnen ontploffingen veroorzaken en door terroristen worden ingezet. Dit maakt Controle met speurhonden steeds noodzakelijker. Onze brandhonden zijn in de Verenigde Staten gecertificeerd en kunnen ook hierbij (preventief) controle uitvoeren.

Meer informatie over het opsporen van brandversnellers?

Wilt u meer informatie over het opsporen van brandversnellers? Heeft u vragen over Eurodogs of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt direct bellen naar 085-0035000 of mailen naar info@eurodogs.eu. Onze speurhonden zijn u graag van dienst!

Direct informatie of een vrijblijvende offerte?

explosievenhonden

Controle met brandhonden

Brandversnellende stoffen zoals benzine, terpentine en lampenolie kunnen door terroristen worden ingezet om ontploffingen te veroorzaken. Dat maakt Controle met speurhonden steeds noodzakelijker. Brandhonden van Eurodogs zijn in de Verenigde Staten gecertificeerd. Onze speurhonden explosieven, brand en drugs worden ingezet via ons zusterbedrijf Europese Veiligheidsdienst (EVD), een particulier gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat op luchthavens mag worden ingezet.

Kijk voor meer info over de inzet van onze politie-, beveiligings- en speurhonden op www.europese-veiligheidsdienst.nl

Direct Contact

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze diens

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt