Opsporing narcotica – softdrugs en harddrugs

onze drugshonden sporen ze probleemloos op

Drugscontrole en -onderzoek

Heeft u een ruimte of terrein dat u graag zou willen controleren op aanwezigheid van soft- en harddrugs? Toegangscontrole bij een evenement, drugscontrole op scholen (lockers,schoolfeest), in de kroeg of discotheek? Neem dan direct contact met ons op! Bel direct naar 085-0035000.

Terreinen, panden en voertuigen

Onze speurhonden zijn gespecialiseerd in het opsporen van drugs en kunnen worden ingezet als drugshonden. Met onze drugshonden onderzoeken en controleren wij gebouwen en voertuigen preventief op aanwezigheid van drugs. Onze honden kunnen zowel soft- als harddrugs, zoals canabis (wiet, hasj, maihuana), cocaïne, heroïne en xtc probleemloos opsporen. Hierbij kan het gaan om het controleren van binnenkomende en vertrekkende ladingen, verdachte ruimtes in gebouwen (bijvoorbeeld wachtruimtes in gevangenissen) en lockers op scholen. Daarnaast kunnen wij ook terreinen vóór evenementen zoals festivals of concerten controleren op de aanwezigheid van vooraf verstopte soft- en harddrugs.

Discrete persoonscontrole

Onze drugshonden kunnen ook personen controleren en aangeven of personen drug bij zich dragen. De eigenaar van een horecagelegenheid is verantwoordelijk voor wat er in de horecazaak aanwezig is. Wanneer hier drugs aanwezig is, kan de vergunning (tijdelijk) worden ingetrokken. Om dit te voorkomen kunnen bezoekers van horecagelegenheden daarom worden gecontroleerd op drugsbezit. Het is goed om aan te geven dat er preventieve drugscontroles worden uitgevoerd. Dit kan op afroep of steekproefsgewijs. Dit geldt ook voor personen op evenementen of feesten. Onze drugshonden doen hun werk zeer rustig en gehoorzaam en zullen geen enkel moment agressie tonen richting uw klanten of bezoekers. De hond laat zijn begeleider van Eurodogs discreet en passief weten of een persoon drugs bij zicht heeft.

Ook wanneer ouders vermoeden dat hun kind soft- of harddrugs gebruikt, kunnen de drugshonden van Eurodogs worden ingeschakeld om de woning te laten onderzoeken.

Neem direct contact op!

Heeft u een specifieke eis of wens? Wilt u meer weten over de drugshonden en de dienstverlening van Eurodogs? Neem dan vooral contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden.

Direct informatie of een vrijblijvende offerte?

opsporen drugs
drugshonden

Examinering in de Verenigde Staten

De drugshonden van Eurodogs hebben in de Verenigde Staten een examen afgelegd waarbij echte stoffen werden gebruikt. Zo hoort dat volgens de geldende internationale regels, het is in Nederland echter niet toegestaan. Eurodogs is de enige in Nederland en een van de weinige trainers van drugshonden die met echte stoffen in plaats van pseudostoffen werkt en de benodigde vergunning voor examinering in de VS heeft. Zie hiernaast onze drugshond Blitz.

Direct Contact

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze diens

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt