Rode bultjes op de huid?

Jeukende bultjes die lijken op muggenbulten?

Jeukende rode bultjes op de huid, het gevolg van bedwantsen

Kleine rode bultjes op de huid? Jeukende bultjes? Drie bultjes bij elkaar? Dit zijn allen mogelijke symptomen van bedwantsen. Omdat het gaat om jeukende rode bultjes die lijken op muggenbulten, ziet men vaak niet de ernst in van de symptomen en de gevolgen van het hebben van bedwantsen.

Herkennen bedwantsen beet

Herkent u de volgende zaken?

  • Kleine jeukende bultjes op de huid
  • Drie rode jeukende bultjes bij elkaar
  • Jeukende bultjes die lijken op muggenbulten
  • Kleine bloedvlekjes op de lakens
  • Zwarte vlekken lijkt op schimmel
  • Een zoete geur in ruimte

Is uw antwoord ja, dan is de kans groot dat u last heeft van bedwantsen. Voordat u direct in paniek raakt en een bedwants bestrijder raadpleegt, moet u het volgende weten over bedwantsen en het bestrijden hiervan.

Hoe kom je aan de jeukende rode bultjes?

De bedwants heeft een sensor voor warmte en CO2 en kan op die manier gemakkelijk zijn prooi detecteren. Vanaf het moment dat u door een bedwants gebeten wordt tot de markering hiervan kan oplopen tot 12 dagen. Het kan dus heel goed zijn dat u bijvoorbeeld tijdens een vakantie een bedwants beet hebt opgelopen, maar het hoeft dan niet direct te betekenen dat u bedwantsen mee naar huis heeft genomen. Direct bedwantsen bestrijden is dus niet altijd nodig. Het concreet en zorgvuldig opsporen hiervan wel. Zo weet u direct of het noodzakelijk is om een gehele woning te ontruimen of dat zich enkel bedwantsen bevinden in bepaalde kamers. Dit bespaart u niet alleen overlast maar ook flink wat kosten.

Wat te doen tegen bedwantsen?

Dus, lijken de rode plekken op de huid op muggenbulten? Zitten de rode jeukende bultjes op de huid in groepjes van twee of drie stuks? Keert de jeuk terug bij het warm worden van de huid ondanks dat de plekken eerder zijn afgekoeld? Dan is het zaak om bedwantsen op te sporen. Wanneer u kiest voor het opsporen met speurhonden, bent u verzekerd van nauwkeurige opsporing van bedwantsen waardoor u onnodige bestrijdingskosten en overlast bespaart.

Bedwants opsporen met speurhond

Voordat u bedwantsen kunt bestrijden is het voor u en de bestrijder prettiger om de exacte locatie te weten. De speurhonden van Eurodogs zijn gespecialiseerd en getraind in het opsporen van bedwantsen. Zij geven gericht en precies aan waar de bedwantsen zich bevinden. Dit is voor u een stuk voordeliger omdat u niet direct uw hele hotel, bedrijfspand of woning hoeft te ontruimen.

Direct informatie of een vrijblijvende offerte?

Direct Contact

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze diens

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt