Met de explosieven speurhonden van Eurodogs

garandeert u veiligheid op uw evenementen.

Explosieven en wapens opsporen met speurhonden

Heeft u een evenement gepland en wilt u de veiligheid van uw bezoekers garanderen? Neem dan direct contact met ons op. Bel direct: 085-0035000.

Controle van levensbelang

Terreurdreiging en het risico op aanslagen wordt helaas steeds groter. Tegenwoordig is controle op mogelijke aanwezigheid van explosieven en wapens een zaak van levensbelang. Explosieven speurhonden zijn voor de strijd tegen terreur, wapensmokkel en andere vormen van misdaad onmisbaar.

Specialisatie van Eurodogs

Eurodogs beschikt over speurhonden die zijn getraind en gespecialiseerd in het deskundig opsporen van explosieven en wapens. Zij sporen gericht en met precisie de explosieven en wapens op. U garandeert daarmee veiligheid en voorkomt gevaarlijke situaties tijdens uw evenementen.

Preventief controleren met explosieven speurhonden

Met de explosieven speurhonden en hun geleiders van Eurodogs kunt u naast evenementen ook terreinen, gebouwen, vliegtuigen, schepen, auto’s en vrachtauto’s preventief controleren op de mogelijke aanwezigheid van onder meer bommen, granaten, explosieve materialen en vuurwapens.

Vuurwerk en specifieke opdrachten

Onze explosieven speurhonden zijn getraind in het vinden van geïmproviseerde en conventionele explosieven en wapens. Op basis van geuren kunnen de explosieven speurhonden ook (illegaal) vuurwerk voor u vinden. Tevens beschikken wij ook over enkele honden die getraind zijn om brandbare stoffen (brandhond / arsondog) op te sporen of een brandbom te vinden.

Heeft u een specifieke eis of wens en zoekt u een explosieven speurhond en hondengeleider voor uw situatie? Neem dan vooral contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Direct informatie of een vrijblijvende offerte?

explosievenhonden

Controle met explosievenhonden

Eurodogs is gecertificeerd voor het uitvoeren van Controles op explosieven en brandbommen. Controle met speurhonden worden steeds noodzakelijker vanwege de toenemende dreiging. Onze explosieven, brand (arsondogs) en drugshonden worden ingezet via ons zusterbedrijf Europese Veiligheidsdienst (EVD), een particulier gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat overal in Europa mag worden ingezet.

Kijk voor meer info over de inzet van onze politie-, beveiligings- en speurhonden op www.europese-veiligheidsdienst.nl

Direct Contact

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze diens

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt