Drugshonden voor het opsporen van soft- en harddrugs

De drugshonden, ofwel detectiehonden, van Eurodogs controleren uw bedrijfsruimte, terrein of bezoekers op de aanwezigheid van soft en harddrugs. Deze diensten leveren we zowel aan overheden, bedrijven en particulieren. Onze goed opgeleide speurhonden kunnen diverse soorten drugs en narcotica zowel actief als preventief opsporen. Daarmee houdt u uw omgeving én die van uw medemens veilig. Het gebruik van soft en harddrugs neemt steeds verder toe. Niet alleen op straat, maar ook in diverse openbare gebouwen wordt de aanwezigheid van narcotica een steeds groter wordend probleem.

Het opsporen van deze drugs is echter niet altijd eenvoudig. Gelukkig staat Eurodogs daarin graag voor u klaar. Onze drugshonden, ook wel narcotica honden genoemd, zijn professioneel opgeleid en hebben in de Verenigde Staten een examen afgelegd welke voldoet aan de Internationale regels op het gebied van drugsopsporing. Onze honden zijn gespecialiseerd in het opsporen van soft en harddrugs zoals bijvoorbeeld xtc, cannabis, marihuana, hasj en wiet. Maar, ook het opsporen van harddrugs zoals cocaïne en heroïne vormen voor de drugshonden van Eurodogs geen probleem.

Zo kunnen wachtruimtes, scholen, overheidsgebouwen, evenementen en discotheken vakkundig gecontroleerd worden op de aanwezigheid van soft en harddrugs. Ook import en export ladingen kunnen door onze drugshonden gecontroleerd worden op de aanwezigheid van narcotica in welke vorm dan ook. Naast drugshonden leidt Eurodogs ook explosievenhonden op.

drugshonden

Drugshonden van Eurodogs

Onze diensten zijn zowel geschikt voor de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast werkt Eurodogs veel samen met de overheid als drugscontrole door honden gewenst is. Als enige honden trainingscentrum in Nederland, leidt Eurodogs haar honden op door het gebruik van echte stoffen. Een accurate opsporing is daardoor dus altijd gegarandeerd. Naast drugs en explosievenhonden, leidt Eurodogs ook speurhonden op om bedwantsen te kunnen bestrijden. Het is dan ook niet voor niets dat Eurodogs de beste speurhonden van Nederland bezit.

Onze speurhonden kunnen tevens personen op een discrete manier controleren op de aanwezigheid van soft en harddrugs. Deze methode wordt veel toegepast bij festivalbezoekers of gasten in een discotheek. Op deze manier kunt u als eigenaar een veilige omgeving garanderen. Daarnaast en loopt u niet het risico op het verliezen van uw vergunning. Onze honden nemen daarbij een discrete positie in waar uw klanten geen hinder van ondervinden. Ook preventief controleren op de aanwezigheid van soft en harddrugs is mogelijk met de drugshonden van Eurodogs.

Hierbij kunt u denken aan gevangenissen, festivalterreinen of een groot evenement. Op deze uitgestrekte terreinen worden drugs vaak vooraf verstopt. Handmatig controleren is hierbij in veel gevallen onbegonnen werk. Ook particulieren kunnen gebruik maken van onze diensten. Hierbij kunt u denken aan het laten controleren van uw woning op de aanwezigheid van narcotica, als u vermoedt dat uw kind soft of harddrugs bezit.

Neem vrijblijvend contact op met Eurodogs als u
meer informatie wenst over de werkwijze van onze drugshonden.

Direct Contact

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze diens

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt