EuroDogs op Radio Rijnmond

Heb jij ons al op de radio gehoord? Sinds 8 maart zijn wij te horen op Radio Rijnmond met een reclame om bedwantsen op te sporen met onze speurhonden! Door eerst de bedwantsen te lokaliseren, voordat ze worden bestreden, bespaar je veel kosten en gedoe.

Last van bedwantsen?

Het kan zijn dat je last hebt van bedwantsen wanneer je regelmatig wakker wordt met jeuk en rode bultjes. Dit kan dan komen door een bedwantsen beet, maar deze zijn lastig te onderscheiden. Ook bedwantsen zelf zijn lastig te vinden, omdat zij zich overdag verstoppen. Het zal pas mogelijk zijn voor mensen om de bedwantsen te vinden wanneer er sprake is van een hele grote groep. Daarom is het belangrijk om direct te handelen wanneer je bedwantsen vermoed, ondanks dat je ze nog niet daadwerkelijk hebt gezien. De beestjes planten zich namelijk razendsnel voort.  De bedwantsen speurhond van EuroDogs kan bedwantsen direct herkennen en lokaliseren.

Bedwantsen vinden

Vermoed je bedwantsen maar weet je niet zeker waar ze zitten? Dan is een EuroDogs speurhond de uitkomst. De speurhond kan de bedwantsen gemakkelijk lokaliseren, waardoor je niet direct het hele gebouw hoeft te ontruimen maar alleen de bedwantsen kunt bestrijden in de kamers waar zij zich bevinden. Hierdoor voorkom je de verspreiding van de bedwantsen en bespaar je kosten door de bedwantsen lokaal te bestrijden. Voor het bestrijden van de bedwantsen is het verstandig om een professioneel bedrijf in te schakelen dat gespecialiseerd is in het bestrijden van bedwantsen. De beestjes zijn hardnekkig te verwijderen en dit moet grondig gebeuren door middel van hitte of stoom.

EuroDogs

De speurhonden van EuroDogs zijn vrijwel altijd honden uit het asiel die een “tweede leven” krijgen. Onze honden en begeleiders hebben allemaal  het Scentdogs-certificaat, een internationaal keurmerk dat de kwaliteitsnormen voor het werken met speurhonden en speurhondenteams bewaakt. In principe zijn alle rassen geschikt om speurhond te worden, door het uitstekende reukvermogen waar honden over beschikken.

Last van bedwantsen? Neem contact met ons op 085 – 00 35 000 of lees meer op onze bedwantsen opsporen pagina.

Recent Posts

Plaats een Reactie